SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZAT

Kedvezményezett neve: NETTKŐ Kőfaragó, Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Munkavállalói képzések szervezése a Nettkő Kft-nél. 
Szerződött támogatás összege: 12 423 000Ft 
Támogatás mértéke: 100 % 
Projekt befejezési dátuma: 2020.12.11 
Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00077 

Projekt leírás: 
A Nettkő Kft. már több mint 35 éves szakmai tapasztalattal nyújt minőségi szolgáltatást egyedi kőipari termékek gyártásában, forgalmazásában és építőipari kivitelezésében. Egyre bővülő szolgáltatásunk, az elért eredmények, az ügyfelek bizalma és elégedettsége segített hozzá minket ahhoz, hogy előkelő helyen legyünk jelen a magyarországi kőipari vállalkozások között. Cégünk folyamatosan keresi a fejlődési és fejlesztési lehetőségeket. Fontosnak tartjuk, hogy munkavállalóink folyamatosan fejlődjenek, újabb képességekre, kompetenciákra tegyenek szert. Úgy gondoljuk, hogy a mai gyorsan változó gazdasági igényekre így lehet a legjobban reagálni. Jelen pályázat lehetővé tette számunkra, hogy versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkatársakat képezzünk, akik egyben képesek gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz. A belső hatékonyságra koncentráló fejlesztési orientáció lehetővé teszi az erőforrások megfelelő allokálását, így a piacon elfoglalt pozíciónk a jelenleg legvalószínűbb szcenárió szerint tovább fog erősödni. A képzések, és ezek által a dolgozók ismereteinek növelése és képességeik fejlesztése olyan feladat, amely állandó kihívást jelent cégünk számára. Stratégiai céljaink egyike a „life-long learning”, azaz az élethosszig tartó tanulás támogatása, amely nemcsak Európai Uniós ajánlás, hanem életbevágó szükségszerűség minden olyan vállalat számára, amely hosszabb távon szeretne növekedést és teljesítményjavulást felmutatni a saját piacán. 
A pályázat során a képzésbe 17 fő munkavállaló került bevonásra. 

A következő képzések valósultak meg: 
- Kommunikációs alapismeretek 
- Értékesítés haladóknak 
- Számítástechnikai kompetenciák fejlesztés 
- Táblázatkezelés 
- Kiégés kezelés 

Minden képzés sikeresen megvalósult, és teljesült a 17 fő bevonása.

SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZAT

Kedvezményezett neve: NETTKŐ Kőfaragó, Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Technológia fejlesztés és hatékonyságjavítás a Nettkő Kft-nél. 
Szerződött támogatás összege: 24 264 997 Ft 
Támogatás mértéke: 70 % 
Projekt befejezési dátuma: 2021.09.13 
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00349 

Projekt leírás: 
A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Nettkő Kft. 2001-ben alakult meg, a projektben fejlesztett Kőmegmunkálás tevékenységét már indulástól végezzük, mely cégünk főtevékenysége is. Szakképzett és tapasztalattal rendelkező munkaerővel dolgozunk korszerűen felszerelt 2500 m2 alapterületű kőfaragó üzemünkben, ahol megfelelő műszaki-technikai háttérrel rendelkezünk ahhoz, hogy megrendelőink egyre magasabb szintű igényeit kielégítsük. Termékeink közé tartoznak márvány, gránit, mészkő természetes anyagok, technikai kövek. Alkalmazási területek: kültérben alkalmazható fagyálló anyagok (gránit és mészkő), illetve beltérben alkalmazható anyagok (minden természetes kő, technikai kövek). Tevékenységi körünkbe tartozik természetes kövek importja, belföldi kereskedelem, kivitelezés. Márvány, gránit és mészkő importunk főként Olaszországból származik. Gyártáskivitelezési tevékenységünk is van, építőiparban minden fajta kőhöz köthető tevékenységet, ezek gyártását, beépítését vállaljuk.

A pályázat során a következő eszközök kerültek beszerzésre: 
- TK-TRUMP50-G4020-3D-TH-L-H2O vízsugaras vágógép 
- Comandulli Musa szalagos 7 fejes élcsiszoló gép 
- XG535-DT5 homlokvillás targonca 

Az élcsiszoló gép, vízsugaras vágógép és a targonca hozzásegíti vállalkozásunkat, hogy versenyképességét és piaci pozícióit megőrizze, javíthassa. Beüzemelésével gyártási tevékenységünket modernebb technológiával, magasabb minőségben, hatékonyabb alapanyag-felhasználással, rövidebb gyártási időkkel tudjuk végezni. Az új eszközökkel további egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni, ami fontos a folyamatosan növekvő piaci igényeknek való megfelelés miatt. A projekttel a termelékenységünk növekszik, optimálisabban működik.